top of page

zo 19 mrt

|

De Linde Etten-Leur

jazzO'leans

Ons huisorkest: JazzO’leans is een Etten-Leurse oude stijl jazz formatie. Het orkest bestaat uit een achttal enthousiaste muzikanten die al vele jaren ervaring hebben met het spelen van traditionele jazz. Dit optreden van jazzO'leans mag je niet mislopen.

jazzO'leans
jazzO'leans

Tijd en locatie

19 mrt 2023 14:00 – 17:00

De Linde Etten-Leur, Lambertusstraat 7, 4872 XA Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

JazzO’leans is een Etten-Leurse oude stijl jazz formatie. Het orkest bestaat uit een achttal enthousiaste muzikanten die al vele jaren ervaring hebben met het spelen van traditionele jazz.

Een optreden van dit orkest mag je niet mislopen, vandaar dat onze slogan ook luidt : “do you know what it means to miss JazzO’leans?”

De muziek van het orkest is gebaseerd op de traditionele New Orleans jazz, hetgeen uit de naam ook blijkt, maar de muzikanten schromen niet om ook andere stromingen uit de klassieke jazz ten gehore te brengen, zodat een afwisselend programma ontstaat.

Het orkest speelt zowel op podium als op straat en is daarmee zeer flexibel en maakt met veel plezier muziek bij allerhande gelegenheden. Oude stijl jazz is voor hen een feestje en dat is ook wat het moet zijn, zowel voor de muzikanten als voor het aanwezige publiek.

Bezetting: 

Piano en banjo, muzikaal leider; Rob Roldaan 

Rieten; Ron Schoenmaker 

Trombone; Frits van der Horst 

Cornet; Berry Rijnen 

Banjo en tcharango; Frans van der Straten 

Sousafoon; Cees van Sundert 

Snare drum en washboard; Dick Verwijk 

Base drum; Peter van Deursen

Locatie    : De Linde, Lambertusstraat 7, 4872 XA Etten-Leur

Datum     : 21 mei 2023

Aanvang  : 14:00 uur

Entree      : € 2,50

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page