zo 15 mei | De Linde Etten-Leur

jazzO'leans

JazzO'leans is een jazz orkest uit Etten-Leur en het huisorkest van de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur. Het werd gevormd door een aantal jazzmuzikanten die al eerder met elkaar speelden in diverse orkesten. Een nieuw orkest dus, maar met vele jaren ervaring in het spelen van oude...
jazzO'leans

Tijd en locatie

15 mei 2022 14:00 – 17:00
De Linde Etten-Leur, Lambertusstraat 7, 4872 XA Etten-Leur, Nederland

Over het evenement

jazzO'leans

JazzO’leans is een Etten-Leurse oude stijl jazz formatie. Het orkest bestaat uit een achttal enthousiaste muzikanten die al vele jaren ervaring hebben met het spelen van traditionele jazz.

Een optreden van dit orkest mag je niet mislopen, vandaar dat onze slogan ook luidt : “do you know what it means to miss JazzO’leans?”

De muziek van het orkest is gebaseerd op de traditionele New Orleans jazz, hetgeen uit de naam ook blijkt, maar de muzikanten schromen niet om ook andere stromingen uit de klassieke jazz ten gehore te brengen, zodat een afwisselend programma ontstaat.

Het orkest speelt zowel op podium als op straat en is daarmee zeer flexibel en maakt met veel plezier muziek bij allerhande gelegenheden. Oude stijl jazz is voor hen een feestje en dat is ook wat het moet zijn, zowel voor de muzikanten als voor het aanwezige publiek.

Bezetting:

Piano en banjo, muzikaal leider; Rob Roldaan

Rieten; Pieter Smith

Trombone; Frits van der Horst

Cornet; Berry Rijnen

Banjo; Frans van der Straten

Sousafoon; Cees van Sundert

Snare drum en washboard; Dick Verwijk

Base drum; Peter van Deursen

Locatie    : De Linde, Lambertusstraat 7, 4872 XA Etten-Leur

Datum     : 15 mei 2022

Aanvang  : 14:00 uur

Entree      : € 2,50